Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Καλώς ήλθατε στο xlootapitas.gr.

Το πρώτο και μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα στη χώρα μας, αποκλειστικής παρουσίασης και πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών φυσικού χλοοτάπητα.

Στη ιστοσελίδα που δημιουργήσαμε για εσάς, θα βρείτε πληροφορίες και οδηγίες για την σωστή επιλογή και χρήση του φυσικού χλοοτάπητα στο χώρο σας.

Παράλληλα, παρέχουμε στον επαγγελματία κηποτέχνη  όλη την τεχνική και επιστημονική γνώση για την ορθή αξιολόγηση και την καταλληλότερη επιλογή του προϊόντος, ενώ προσφέρουμε στον ερασιτέχνη κηπουρό ή τον ιδιώτη όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθώς και συνεχή τεχνική υποστήριξη, προκειμένου να τον εγκαταστήσει και μόνος του εφόσον το επιθυμεί.

 

Το προφίλ μας

Εμπνευστής και δημιουργός του xlootapitas.gr είναι ο Δημήτριος Σατολιάς, διπλωματούχος Γεωπόνος (απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Άθηνων) με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διαχείριση Περιβάλλοντος (MSc in Environmental Management) και πολυετή εμπειρία στο χώρο των έργων πρασίνου. Είναι ιδρυτής από το 2002 της εταιρείας CityGreen, η οποία ασχολείται με την μελέτη, κατασκευή και διαχείριση έργων πρασίνου και αρχιτεκτονικής τοπίου, έχοντας εγκαταστήσει και διαχειριστεί συνολικά έως και σήμερα περισσότερα από 200.000 m2 φυσικού χλοοτάπητα.

Παράλληλα, η επιστημονική ομάδα του xlootapitas.gr, στελεχώνεται από έμπειρους Γεωπόνους οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα της έρευνας και της παραγωγής του φυσικού χλοοτάπητα, προκειμένου να φτάσουν στα χέρια σας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και άριστης ποιότητας.

 

Η φιλοσοφία μας

Φιλοσοφία της εταιρείας μας αποτελεί η κατανόηση και η εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας, μέσω ποιοτικών, λειτουργικών και περιβαλλοντικά φιλικών λύσεων.

 

Ο στόχος μας

Στόχος μας αποτελεί η προώθηση και η διάθεση στην ελληνική αγορά ποιοτικών και πιστοποιημένων προϊόντων καθώς και καινοτόμων υπηρεσιών σχετικών με την εγκατάσταση και ολοκληρωμένη διαχείριση του φυσικού χλοοτάπητα, αξιοποιώντας την μακρόχρονη εμπειρία και την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία των στελεχών μας.

 

Ποιότητα και Πιστοποιήσεις


Η ποιότητα αποτελεί τον κύριο παράγοντα ανάπτυξης των σύγχρονων επιχειρήσεων, βελτιώνει το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών και παράλληλα ικανοποιεί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της.

Η εταιρεία μας στοχεύοντας στην επίτευξη και διατήρηση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, είναι η μοναδική εταιρεία ηλεκτρονικής πώλησης χλοοτάπητα στη χώρα μας, η οποία έχει πιστοποιηθεί για τις υπηρεσίες της και έχει αποκτήσει τις διεθνείς πιστοποιήσεις Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2008, Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2004 και Υγιεινής Ασφάλειας στην Εργασία ΕΛΟΤ 1801:2008 / OHSAS 18001:2007

 

 

ISO 9001 (Αρ. 351741690)

ISO 14001 (Αρ. 351741690 - E)

ΕΛΟΤ 1801 (Αρ. 351741690–HS-OH)

Επιπρόσθετα, η εταιρεία μας διαθέτει την απαραίτητη κατά το Νόμο Άδεια Εμπορίας Πολλαπλασιαστικού Υλικού τύπου Β’ με αριθμό 224/23-03-2017 καθώς και την Άδεια Εμπορίας Λιπασμάτων τύπου Α’ με αριθμό 4605/24-05-2017,  που πιστοποιεί ότι η επιχείρηση έχει ελεγχθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πληρεί  όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση της συγκεκριμένης δραστηριότητας.

 

Χρυσή Εγγύηση Ποιότητας


Η εταιρεία xlootapitas.gr, είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα η οποία συνοδεύει τα προϊόντα έτοιμου φυσικού χλοοτάπητα με τη Χρυσή Εγγύηση Ποιότητας, η οποία σας εξασφαλίζει ότι ο χλοοτάπητας που θα παραλάβετε είναι άριστης εμφάνισης και ποιότητας, έχει καλλιεργηθεί ακολουθώντας όλες τις διεθνείς προδιαγραφές (TURFGRASS PRODUCERS INTERNATIONAL) και διαθέτει πιστοποιητικό ISO 9001:2008.

Κάθε παραγγελία φυσικού χλοοτάπητα που σας παραδίδουμε, συνοδεύεται με τη Χρυσή Εγγύηση Ποιότητας η οποία σας εγγυάται ότι ο χλοοτάπητας:  

1. Έχει άριστη φυτο-υγιεινή κατάσταση, χωρίς εντομολογικές ή μυκητολογικές προσβολές.

2. Έχει παραχθεί από πιστοποιημένο σπόρο ή μείγμα σπόρων (Sod Quality Free Weed).

3. Δεν εμφανίζει αγρωστώδη ή πλατύφυλλα ζιζάνια.

4. Διαθέτει μέγιστη αντοχή με αποτέλεσμα να μην σπάει ή σχίζεται όταν κρεμιέται από την μία άκρη.

5. Διαθέτει άριστη πυκνότητα και δεν φαίνεται καθόλου χώμα όταν ο χλοοτάπητας είναι κουρεμένος σε ύψος 40 χιλιοστών.

6. Διαθέτει ιδανικό υπόστρωμα που αποτελείται από αμμώδες χώμα το οποίο προσφέρει άμεση και ισχυρή ριζοβολία μετά την τοποθέτηση του στο έδαφος.

7. Ικανοποιεί απόλυτα τα διεθνώς αυστηρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά για κάθε λωρίδα χλοοτάπητα ξεχωριστά και συγκεκριμένα:

o Βάρος: 17-20 κιλά

o Μέγεθος: 2,5 μέτρα μήκος και 0,4 μέτρα πλάτος

o Πάχος υποστρώματος: 15 χιλιοστά, χωρίς τον υπολογισμό του φυλλώματος

o Mέγιστο ύψος κουρέματος κατά την παράδοση:

          30-40 χιλιοστά για τα ψυχρόφιλα είδη

          13-20 χιλιοστά για τα θερμόφιλα είδη

o Υγρασία υποστρώματος: Σε κατάσταση ρώγου ή και ελαφρά λιγότερη

o Μέγιστο thach: Μικρότερο από 12,5 χιλιοστά