Τρόπος και Έξοδα Αποστολής

 

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα από συνεργαζόμενη μεταφορική ή άλλη εταιρεία της επιλογής σας.

Iσχύουν τα παρακάτω:

 

Για τις περιοχές εντός Αττικής και μεταφορά μέχρι την διεύθυνση** που δηλώνει ο πελάτης ισχύουν οι εξής χρεώσεις αποστολής :

1 – 50m² :         80€

51 – 100m² :    160€

101 – 150m² :  240€

151 – 200m² :  320€ 

201 – 251m²  : 400€

251m² + : κατόπιν συνενόησης

 

**Για τις περιοχές που είναι σε απόσταση μεγαλύτερη των 30 χιλιομέτρων απο το κέντρο της Αθήνας ισχύουν διαφορετικές χρεώσεις.

Τα παραπάνω ισχύουν αρκεί η διεύθυνση αποστολής να βρίσκεται σε οδό όπου μπορεί να προσεγγίσει το φορτηγό όχημα το οποίο εκτελεί την διανομή. Σε αντίθετη περίπτωση ο χλοοτάπητας παραδίδεται στο πλησιέστερο σημείο της διεύθυνσης αποστολής, όπου μπορεί να προσεγγίσει το φορτηγό της διανομής.

Ο έτοιμος χλοοτάπητας διακινείται προς τον τελικό προορισμό, τυλιγμένος σε μορφή ρολού και συσκευασμένος ανά 50 ρολά (1 ρολό = 1 τ.μ.) σε ευρωπαλέτες.  Η μεταφορά του έτοιμου χλοοτάπητα, πραγματοποιείται για περιοχές εντός της Αττικής με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία, ενώ για περιοχές εκτός της Αττικής με πρακτορείο που εξυπηρετεί τη συγκεκριμένη περιοχή ή με μεταφορική εταιρεία της επιλογής του πελάτη.
 

 

Για τις περιοχές εκτός Αθηνών η εταιρεία μας μπορεί να τα παραδόση σε πρακτορεία (μεταφορικές εταιρίες) των Αθηνών η τησ Θεσσαλονίκης που εξυπηρετούν την περιοχή σας με τισ ακόλουθες χρεώσεις αποστολών :

1 – 50m² :        45€

51 – 100m² :    90€

101 – 150m² :  135€

151 – 200m² :  180€ 

201 – 251m²  : 225€

251m² + : κατόπιν συνενόησης

 

Για το κόστος μεταφοράς του πρακτορείου, ενημερώνεται ο πελάτης από την εταιρεία μας πριν την εξόφληση της παραγγελίας και την αποστολή του χλοοτάπητα και εξοφλείται απευθείας απο τον πελάτη με την παραλαβή της παραγγελίας.

Ενδεικτικά το κόστος μεταφοράς εκτός Αττικής (Νησιά και Ηπειρωτικές περιοχές)  μιας παλέτας με  50 τ.μ. χλοοτάπητα,  κυμαίνεται μεταξύ  30 – 50 €, αναλόγως της περιοχής.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα μεταφέρονται με ευθύνη του πελάτη και η εταιρεία μας φέρει ευθύνη μόνο μέχρι την μεταφορά τους στο αντίστοιχο πρακτορείο.

 

Χρόνος Παράδοσης

 

Εντός μίας η δύο (1 - 2) εργάσιμων ημερών για τις περιοχές εντός Αττικής και εντός δύο έως τριών (2– 3) εργάσιμων ημερών για τις περιοχές εκτός Αττικής (Νησιά και Ηπειρωτικές περιοχές), αναλόγως του χρόνου παραγγελίας και του τόπου προορισμού, ενώ σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

Για να σας παραδοθεί η παραγγελία στον συμφωνηθέντα χρόνο θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί από τον πελάτη η εξόφληση της (με τραπεζική κατάθεση) και για περιοχές εντός Αττικής έως τις 9:00 π.μ. της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας από την ημέρα αποστολής της. Σε αντίθετη περίπτωση η αποστολή δεν εκτελείται.

 

Παραλαβή Προϊόντων

Κατά την παραλαβή των προϊόντων παρακαλούμε όπως ελέγξετε την ακεραιότητα των προϊόντων τη στιγμή που τα παραλαμβάνετε και εν συνεχεία υπογράψτε το σχετικό έγγραφο παραλαβής.

Η υπογραφή σας στο έντυπο παραλαβής βεβαιώνει ότι το προϊόν έφτασε στον χώρο σας χωρίς φθορά.