Τι είναι ο έτοιμος χλοοτάπητας σε ρολά;

 • Ο έτοιμος φυσικός χλοοτάπητας ή αλλιώς χλοοτάπητας σε ρολά ή προκαλλιεργημένος χλοοτάπητας, είναι φυσικός χλοοτάπητας ο οποίος σπέρνεται και καλλιεργείται στο χωράφι (μονάδα παραγωγής), σε κατάλληλες εδαφοκλιματικές συνθήκες και με τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών (για το λόγο αυτό ονομάζεται και προκαλλιεργημένος)

 • Όταν μας δοθεί η παραγγελία σας αφαιρείται από το έδαφος σε λωρίδες διαστάσεων 2,5μ. μήκους και 0,4μ. πλάτους  και τυλίγεται σε ρολά με την βοήθεια ειδικών και σύγχρονων μηχανημάτων.

 • Στη συνέχεια συσκευάζεται σε παλέτες, φορτώνεται στα οχήματα μεταφοράς και το επόμενο πρωί έρχεται φρέσκος και καταπράσινος για να τοποθετηθεί στον κήπο σας.

 

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του έτοιμου φυσικού χλοοτάπητα σε σχέση με το σπαρτό;

 1. Γρήγορη ταχύτητα εγκατάστασης και χρήσης του έτοιμου χλοοτάπητα σε σχέση με τον σπαρτό, μειώνοντας τον αναγκαίο χρόνο από τις 6-8 εβδομάδες στις 3-4 εβδομάδες περίπου.
 2. Άμεσο και σίγουρο αποτέλεσμα με πυκνή και ομοιόμορφη επιφάνεια.
 3. Καλύτερης ποιότητας χλοοτάπητας λόγω της άριστης ποιότητας φυτικού υλικού και ποικιλιών τα οποία χρησιμοποιούνται σε σχέση με τις συνήθεις ποικιλίες του εμπορίου.
 4. Δυνατότητα εγκατάστασης όλες τις εποχές του χρόνου.
 5. Δυνατότητα εγκατάστασης επιφανειών με έντονες κλίσεις – πρανών, όπου η σπορά καθίσταται αδύνατη.
 6. Εύκολη και άμεση αντικατάσταση τμημάτων τα οποίο έχουν καταστραφεί.
 7. Δυνατότητα προσωρινής εγκατάστασης του χλοοτάπητα (π.χ. εκθέσεις, δρώμενα, παραστάσεις, διαφήμιση, φωτογράφιση) και άμεσης απομάκρυνσής του.
 8. Αποφυγή εμφάνισης αγριόχορτων στο στάδιο της εγκατάστασης.

Tip:

Με την εγκατάσταση του έτοιμου χλοοτάπητα από την εταιρεία μας, σας παρέχουμε δωρεάν συνεχή τεχνική υποστήριξη μέχρι την πλήρη και επιτυχημένη εγκατάσταση του χλοοτάπητα στον κήπο σας.

Kαλέστε μας σήμερα και ένας εκπρόσωπος μας θα σας ενημερώσει αναλυτικά!