ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ


Η εγκατάσταση και διαχείριση του φυσικού χλοοτάπητα, η μελέτη καθώς και η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου σας, αποτελούν πλέον μια εύκολη υπόθεση.

Ο xlootapitas.gr έχει σχεδιάσει για εσάς μία γκάμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, από την τοποθέτηση του φυσικού χλοοτάπητα που μόλις αγοράσετε, μέχρι την μελέτη και τη διαμόρφωση εξολοκλήρου του περιβάλλοντα χώρου σας.

 

Τοποθέτηση Χλοοτάπητα

Αν η τοποθέτηση σας φαίνεται βουνό, σας δίνουμε τη λύση.

Γεωπόνος της εταιρείας μας θα μιλήσει μαζί σας, θα σας ζητήσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (κατάσταση και κλίση επιφάνειας, ποιότητα εδάφους, συνθήκες περιοχής, υποδομή αυτόματης άρδευσης, κ.α.), αν κριθεί απαραίτητο θα επισκεφτεί το χώρο σας και στη συνέχεια θα σας πληροφορήσουμε για το κόστος εγκατάστασης του χλοοτάπητα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας.

Τηλεφωνήστε μας τώρα στο τηλέφωνο 210 941-77-85 και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα.

 

Εγκατάσταση Δικτύου Άρδευσης

Μπορούμε να σας εγκαταστήσουμε ένα νέο δίκτυο αυτόματης άρδευσης ή να αναβαθμίσουμε το παλιό σας δίκτυο.

Στην περίπτωση όπου δεν διαθέτετε στον κήπο σας δίκτυο αυτόματης άρδευσης ή αν επιθυμείτε να αναβαθμίσετε το υπάρχον, μπορούμε να το αναλάβουμε εμείς.

Είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε από μια μεγάλη γκάμα κορυφαίων οίκων, τα πιο σύγχρονα και εργονομικά προϊόντα αυτόματης άρδευσης, τα οποία θα επιτύχουν την μέγιστη λειτουργικότητα και οικονομία νερού.

Τηλεφωνήστε μας τώρα στο τηλέφωνο 210 941-77-85 και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα.

 

Διαχείρηση (Συντήρηση) Χλοοτάπητα

Αν θέλετε την άριστη διαχείριση του φυσικού χλοοτάπητα που μόλις τοποθετήσατε στον κήπο σας ή αν επιθυμείται να βελτιώσετε την κατάσταση του χλοοτάπητα που έχετε ήδη στο χώρο σας, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την διαχείριση του.

Έμπειρος γεωπόνος της εταιρείας μας θα σας επισκεφθεί, θα αξιολογήσει την κατάσταση του χλοοτάπητα και θα καταρτίσει εξειδικευμένο πρόγραμμα διαχείρισης, προσαρμοσμένο στις λειτουργικές σας απαιτήσεις και στις οικονομικές σας δυνατότητες.

Έχοντας διαχειριστεί συνολικά περισσότερα από 200.000 m2 φυσικού χλοοτάπητα έως σήμερα, από ιδιωτικές κατοικίες, ξενοδοχεία και οργανωμένες ακτές έως γήπεδα ποδοσφαίρου και ολυμπιακές εγκαταστάσεις και χρησιμοποιώντας παράλληλα τα κορυφαία υλικά θρέψης και φυτοπροστασίας της αγοράς, διαθέτουμε όλη την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία προκειμένου να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες ανάπτυξης και την άριστη εμφάνιση του χλοοτάπητα σας.

Τηλεφωνήστε μας τώρα στο τηλέφωνο 210 941-77-85 και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα.

 

Μελέτη / Σχεδιασμός

Αν ψάχνετε να δημιουργήσετε έναν πρωτότυπο και λειτουργικό περιβάλλοντα χώρο ελάτε σε εμάς.

Είτε πρόκειται για ιδιωτική κατοικία είτε για επαγγελματικές ή ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την μελέτη αρχιτεκτονικής τοπίου.

Η σχεδιαστική μας ομάδα στελεχώνεται από έμπειρο αρχιτέκτονα τοπίου, ο οποίος θα επισκεφτεί το χώρο σας θα συζητήσει μαζί σας και αφού λάβουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και στοιχεία, θα εκπονήσουμε άμεσα την σχεδιαστική μας πρόταση η οποία περιλαμβάνει σχέδια, κατόψεις, τρισδιάστατες απεικονίσεις, φωτορεαλισμούς, κ.α.

Τηλεφωνήστε μας τώρα στο τηλέφωνο 210 941-77-85 και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα.

 

Διαμόρφωση (Κατασκευή)

Αν έχετε αποφασίσει να διαμορφώσετε τον περιβάλλοντα χώρο σας, είμαστε οι ειδικοί.

Έχοντας κατασκευάσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό ιδιωτικών κήπων καθώς και τον περιβάλλοντα χώρο επαγγελματικών και ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, οργανωμένων ακτών, αθλητικών χώρων καθώς και γηπέδων ποδοσφαίρου, διαθέτουμε όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία να κατασκευάσουμε τον δικό σας χώρο πρασίνου.

Τηλεφωνήστε μας τώρα στο τηλέφωνο 210 941-77-85 και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα.