Κωδικός Προϊόντος: B013
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
9.66€
Χωρίς ΦΠΑ: 8.55€
Επικοινωνήστε
 • Email

  info@xlootapitas.gr

 • Phone

  Δευτέρα - Παρασκευή
  9:00-21:00
  Σάββατο
  9:00 - 15:00

  +210 941-77-85

Επικοινωνήστε

Πάθος για το γκαζόν

Η διεθνής παρουσία της εταιρείας BARENBRUG, της δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις και προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία εστιάζει στην έρευνα και εξέλιξη των πρωτοποριακών προϊόντων της αλλά και στην επιτυχή προώθησή τους στην αγορά. Στόχος είναι η ενδυνάμωση, ακόμα περισσότερο, της θέσης της στην υπάρχουσα αγορά και η χρησιμοποίηση αυτών των θεμελίων για την είσοδο της σε νέες αγορές.


Έρευνα και εξέλιξη

Η επιτυχία της εταιρείας Barenbrug εξαρτάται ολοκληρωτικά από την ποιότητα. Το αντικείμενο της είναι η παραγωγή νέων φυτών. Η εταιρεία Barenbrug διαλέγει και εξελίσσει φυτά για διάφορες χρήσεις, με εξειδίκευση στον χλοοτάπητα. Ο οίκος Barenbrug ξοδεύει πολύ χρόνο και κόπο για την ποιότητα του χλοοτάπητα. Έχει παρουσιάσει μοναδικά συστήματα που εγγυώνται ποιοτικά προϊόντα με τα υψηλότερα στάνταρτ. Όλοι οι σπόροι παράγονται υπό την επίβλεψή της, ενώ δοκιμάζονται εντατικά σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας.

Έρευνα

Χρειάζονται περίπου 15 χρόνια βελτίωσης φυτών για να εξελιχθεί μια νέα ποικιλία, αυτό σημαίνει ότι αν η βελτίωση αρχίσει σήμερα η ποικιλία θα είναι διαθέσιμη το 2032. Η εταιρεία Barenbrug ξοδεύει πολύ χρόνο ακούγοντας τους πελάτες της, για να σιγουρευτεί ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις μελλοντικές τους απαιτήσεις. Γι’ αυτόν το λόγο είναι σε θέση να προσφέρει μοναδικές ποικιλίες όπως η Barcoel (Koeleria macrantha) και Barcampsia (Descampsia cespitosa), ακούγοντας τους πελάτες της 20 χρόνια πριν, οι οποίοι ζητούσαν ποικιλίες με καλή απόδοση σε συνθήκες χαμηλής συντήρησης και ειδικών συνθηκών όπως σκιά και ξηρασία.Εξέλιξη

Η βελτίωση φυτών για την παραγωγή νέων ειδών και ποικιλιών παίζει σημαντικό ρόλο στην στρατηγική εύρεσης λύσεων, όμως κοιτώντας βαθύτερα στις υπάρχουσες ποικιλίες, λόγω της εξέλιξης που έχει γίνει, η εταιρεία Barenbrug ψάχνει για χαρακτηριστικά «κλειδιά» που μπορούν να προσφέρουν πρακτικές λύσεις στις ανάγκες του σήμερα. Χαρακτηριστικά όπως φύτρωμα σε χαμηλές θερμοκρασίες, ανάπτυξη σε υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες και αντοχή σε ασθένειες γίνονται όλο και πιο αναγκαία. Μία ποικιλία μέσα σε μίγμα μπορεί να μετατρέψει τα αρνητικά της σημεία σε θετικά και χρήσιμα. Αυτό αποδεικνύεται από το εντατικό πρόγραμμα δοκιμών της εταιρείας. Ο χλοοτάπητας είναι ένας πληθυσμός από πολλά φυτά υπό συνεχή ανταγωνισμό αλλά και συνεργασία μεταξύ τους , ενώ ταυτόχρονα επηρεάζονται από το περιβάλλον και την φθορά από την χρήση. Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες οι ποικιλίες σπάνια χρησιμοποιούνται σαν μονοκαλλιέργειες, πιο πολύ χρησιμοποιούνται μαζί με άλλα είδη ή μέσα σε μίγματα από διαφορετικές ποικιλίες για να εξασφαλίσουν ποιότητα, αντοχή και υψηλή αισθητική. Για πολλά χρόνια ο οίκος Barenbrug εστιάζει τόσο στην παραγωγή υψηλής ποιότητας ποικιλιών όσο και στην εφαρμογή τους σε μίγματα κορυφαίας απόδοσης, μετά από πολυάριθμες δοκιμές σε διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες.

SPEEDY GREEN – ΜΕΙΓΜΑ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ LOLIUM PERENNE

Μίγμα ταχείας εγκατάστασης.

Διαθέσιμες συσκευασίες: 15Kg

 

 • Μείγμα από εξαιρετικές ποικιλίες του οίκου BARENBRUG, με καταπληκτικό χρώμα.
 • Γρήγορο φύτρωμα και ταχεία εγκατάσταση.
 • Υψηλή αντοχή στην καταπόνηση.
 • Περιλαμβάνει λεπτόφυλλες ποικιλίες οι οποίες κουρεύονται πολύ χαμηλά προσφέροντας ένα πιο γρήγορο ποδοσφαιρικό παιχνίδι.
 • Έχει αυξημένες ανάγκες λίπανσης
 • Συνίσταται για επισπορά και ιδιαίτερα σε γήπεδα που πρέπει να ανακαινιστούν την χειμερινή περίοδο.

Σύνθεση

Lolium Perenne (τουλάχιστον 2 ποικιλίες)

100 %

 

Σπόρος
Αντοχή σε σκιά Μέση
Πυκνότητα σποράς (γρ./τ.μ.) 45 - 50
Πυκνότητα επισποράς (γρ./τ.μ.) 20 - 25
Ταχύτητα Εγκατάστασης Πολύ Υψηλή
Ανάπτυξη Υψηλή
Ανάγκες λίπανσης Υψηλές
Αντοχή στο πάτημα Υψηλή
Αντοχή στην ξηρασία Χαμηλή
Ύψος κοπής από 20 mm